Aangenaam! Ik ben Karlijn Bockholts, ik ben 46 jaar en heb inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het gebied van executive coaching, assessment centers en leiderschapsontwikkeling binnen diverse organisaties. Zowel op individueel niveau als in groepsverband werk ik aan het verbeteren van performance, impact en samenwerking. De eerste 10 jaar van mijn loopbaan heb ik dit gedaan vanuit diverse adviesbureaus en nu alweer ruim 12 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik ben organisatiepsycholoog en heb daarnaast diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling gevolgd. Ik doe mijn werk met veel plezier en ervaar iedere keer weer de waardevolle impact van Secure Base Leadership.

Mijn kracht is het snel kunnen doorgronden van vraagstellingen van individuen, teams of organisaties en hier een aanpak op maat tegenover zetten. Ik vind het mooi om patronen te herkennen, mensen de kans te geven deze bij zichzelf en in hun samenwerking te leren herkennen en bewust om te buigen naar beter gebalanceerd gedrag. Op basis van reflectie maak ik mensen bewust van hun eigen bijdrage aan een betere samenwerking, een beter resultaat, beter kunnen omgaan met de dynamische veranderende wereld. Met als resultaat: ontwikkeling en verrijking van de personen, betere samenwerking binnen teams, beter functionerende organisaties en uiteindelijk een betere, gelukkigere wereld.

Ik ben een open, ondernemend en enthousiast persoon. Ik ben leergierig, kijk naar kansen en mogelijkheden, zoek altijd naar manieren om wat ik doe beter of succesvoller te doen. Ik interesseer me voor mensen en hun beweegredenen, wil ze heel graag zelf het stuur in handen geven om het stukje van de wereld waar zij verantwoordelijk voor zijn een beetje mooier te maken. Ik zoek naar diepgang en echte verandering, wil graag bijdragen aan nieuwe inzichten en handvatten die echt verschil maken. Zowel in persoonlijke groei en levensgeluk als in zakelijk succes.

Samen met Cor-Jan Bruggeman van 3*C ontplooien wij het graag het volledige potentieel in mensen en organisaties met een programma op maat Unleash Full Potential.

Kijk voor meer informatie op www.bockholts.nl