Ik maak het ondenkbare mogelijk voor mensen en organisaties. Hiervoor gebruik ik Sensing. Dit is het vermogen van een organisatie om relevante informatie te verzamelen. Hiervoor worden sensoren ingezet, bijvoorbeeld om (on)veiligheid op straat te meten of schadelijke stoffen in het milieu. Op diezelfde manier zet ik sensoren in om de onderstroom binnen een organisatie concreet te maken: de ervaringen, ideeën, gevoelens en de houding van medewerkers tegenover het beleid, veranderingen, een nieuwe manier van werken, enzovoort.

Ik krijg energie en voldoening als mensen die ik ondersteun de eigen kracht hervinden en gebruiken om het eerder ondenkbare mogelijk te maken. Mijn klanten zijn verlost van een 'onzichtbaar' maar 'frustrerend' dilemma. Een dilemma wat energie, tijd en geld kost. Een dilemma waar men niet omheen kón, maar wel omheen móést.

Iemand met een schijnbaar onoplosbaar probleem. Een klant die inziet dat een andere aanpak nodig, omdat bestaande (management) technieken niet blijken te werken. Voor hen creëer ik met Sensing energieke, dynamische en lerende werkomgevingen. Het antwoord is immers altijd al aanwezig in het systeem. Alleen, het is er nog niet eerder uitgekomen.

Samen met Cor-Jan Bruggeman van 3 times C hebben wij de Thuiswerk Belevingsmonitor ontwikkeld. Juist nu in deze ongekende tijden geeft dit ongekende mogelijkheden. 

Kijk voor meer informatie op www.co-chi.nl