Mijn naam is Wilma de Gier, Coach en Awakener. Ik begeleid expandeertrajecten, zowel op zakelijk vlak als op persoonlijk vlak. 
 
Het is mijn missie het allermooiste in mensen naar boven te halen. Met als doel hun leven te laten expanderen. Een expandeertraject heeft niet alleen effect op de coachee zelf, maar ook op zijn/haar directe omgeving. 
 
Mijn kracht ligt in het bewust maken van onbewuste patronen die in de weg staan om het volledig potentieel te benutten. Mijn cliënten geven het me vaak terug: jij vertelt mij niet welke grootsheid ik in me heb, je laat het me werkelijk zelf ontdekken! Zij ontdekken het geheim van gelukkig zijn.
 
Ik geef jou als leider de ervaring dat, wanneer jij vertrouwen hebt en rapport hebt met je directe omgeving jij tot grotere successen in staat bent. Zodat je vanuit rapport jouw visie kunt vertalen naar draagkracht en succes. Successen boeken doe je samen, vanuit een hoger gezamenlijk doel. Wanneer dit hoger doel helder is, onstaat er een bijna magische voorwaartse kracht van zowel leider als team. 
 
Door mijn scherpzinnige, doch liefdevolle methodiek neem je afscheid van beperkende overtuigingen en komen er bekrachtigende overtuigingen voor in de plaats. Je gaat vertrouwen op je wijsheid in plaats van op je kennis. Kennis omvat informatie of vaardigheden die door ervaring of opleiding zijn verkregen. Wijsheid overstijgt dit. Wijsheid is de kunst om in alle omstandigheden juist te oordelen en te handelen. 
 
Zoals gezegd, is mijn missie het allermooiste in mensen naar boven halen. Beeld jezelf eens in, wat dat voor jou en jouw team kan betekenen? Vertrouwen, positieve energie, focus, succes. Wat gun jij jezelf? 

Kijk voor meer informatie op www.expandente.nl.