Ik geloof dat de vraagstukken waar organisaties zich nu voor gesteld zien, andere oplossingen vragen. Wijsheid is nodig om in de complexiteit alle mogelijkheden te betrekken. Intuïtie is daarin je meest wijze raadgever, degene die het groter geheel overziet en jouw aandeel daarin helder maakt. Het helpt je te zien wat er werkelijk speelt, krachten van mensen te bundelen en slagvaardig te handelen.
 
Vanuit Kernzaken reiken we praktische handvatten aan om mensen in bedrijven met de kracht van intuïtie in verbinding te stellen. De aantrekkelijke missie we naar toe werken: dat het vanzelfsprekend is dat in 'boardrooms' in heel Nederland de vraag wordt gesteld: ‘Wat is jouw eerste ingeving? Wat zegt je intuïtie je hierover?’

Zelf startte ik mijn loopbaan met de behandeling van militairen en veteranen die met een oorlogstrauma terugkeerden van onze missies. Daar ontdekte ik hoezeer het juiste doen op het juiste moment op de proef kan worden gesteld en wat de consequenties daarvan zijn. Deze inzichten nam ik mee naar organisaties, waar ik nu bijna 25 jaar directieleden en high professionals begeleid om vanuit eigen wijsheid hun impact en draagvlak te versterken. De laatste jaren heeft dat zich vertaald in transformerende intuïtief leiderschapsprogramma’s. Daarnaast ben ik als lector intuïtief leiderschap verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.
 
Cor-Jan volgde bij mij de leergang Intuïtief leiderschap. Daar mocht ik aan de wieg staan van zijn mooie bedrijf, als resultaat van een zoektocht naar zijn ware missie en zijn. Samen begeleiden we nu directieteams, waarbij we o.a. gebruik maken van de HBM ACT-meting.
 
Kijk voor meer informatie op www.kernzaken.nl