Voel jij die continue druk van het halen van deadlines? De ene verandering is nog niet geïmplementeerd of de volgende situatie dient zich alweer aan? De markt die continue in beweging is met een consument die steeds meer eist? Marges die onder druk staan en budgetten die minder worden door noodzakelijke kostenbesparingen? 
 
Een beetje gezonde spanning hoort erbij. Toch? Een steeds grotere focus op conditionele doelstellingen (‘wat je moet bereiken’) leidt tot ‘distress’ leidt. Iets dat letterlijk levensgevaarlijk is. Aangezien je conditionele doelstellingen niet 100% kunt garanderen, wat blijft er dan nog over? Wat kan je wel 100% garanderen? Vaak ga je harder werken en offer je jezelf meer en meer op aan iets wat buiten jouw controle ligt. Je voelt je vaker erg gespannen en onrustig. Je ziet steeds meer als een berg op tegen je werk en andere verplichtingen. Je hebt het gevoel dat je continu in een te hoge versnelling staat. Het gevoel dat je nog zoveel moet, maar het wil niet lukken of er komt niets goeds uit je handen. 

Einstein zei al: 'Geen enkel probleem kan worden opgelost vanuit hetzelfde bewustzijnsniveau dat het heeft gecreëerd. We moeten de wereld opnieuw leren zien'.

In dit programma leer je vanuit jouw authentieke talenten en met openheid (zelf)reflectie toe te passen om zeer succesvol te zijn. Je creëert voorwaarden voor jezelf en jouw omgeving om meer ‘omzet’ te genereren, de ‘kosten’ te verlagen, procedures te versimpelen en sneller te kunnen anticiperen in een steeds sneller veranderende wereld.

Jij hebt alle talenten al in huis om succesvol te zijn. Wij nemen je mee naar een nieuw bewustzijnsniveau. Door jou bewust te maken van jouw gedrag. Te laten begrijpen waar dit vandaan komt en te combineren met jouw natuurlijke talenten. Zodat jij daadwerkelijk kan zijn wie je bent en jouw potentieel volledig kan ontplooien.

Wil je meer omzet genereren en jouw doelen effectief en efficiënt realiseren, neem dan contact op. Wij reiken jou de sleutel tot succes aan. Iedereen kan dit, mits je bereid bent jouw ‘waarheid’ onder ogen te komen en goed naar de ‘impact’ van jouw gedrag te kijken.

Duur programma: 3 x 2 dagen inclusief 1 overnachting per sessie
Aantal deelnemers: maximaal 12

Voor aanvang nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we gezamenlijk vast hoe dit programma het beste bij jouw ontwikkeling past.