Voel jij die continue druk van het halen van deadlines? De ene verandering is nog niet geïmplementeerd of de volgende dient zich alweer aan? De markt die continue in beweging is met een consument die steeds meer eist? Marges die onder druk staan en budgetten die minder worden door noodzakelijke kostenbesparingen? 
 
Een beetje gezonde spanning hoort erbij, toch? Vaak zie je dat een steeds grotere focus op conditionele doelstellingen (‘wat je moet bereiken’) tot ‘distress’ leidt. Iets dat letterlijk levensgevaarlijk is. Aangezien je conditionele doelstellingen niet 100% kunt garanderen, wat blijft er dan nog over? Wat KAN je dan wel 100% garanderen? Vaak ga je harder werken en offer je jezelf meer en meer op aan iets wat buiten jouw controle ligt. Je voelt je vaker erg gespannen en onrustig. Je ziet steeds meer als een berg op tegen je werk en andere verplichtingen. Je hebt het gevoel dat je continu in een te hoge versnelling staat. Het gevoel dat je nog zoveel moet, maar het wil niet lukken of er komt niets uit je handen. Het lijkt wel vechten tegen de spreekwoordelijke bierkaai. Heb jij dan niet de vaardigheden die horen bij jouw (droom) baan?

Einstein zei al: 'No problem can be solved from the same level of consciousness that created it. We must learn to see the world anew'.

In dit leiderschapsprogramma leer je vanuit jouw authentieke talenten en met openheid (zelf)reflectie toete passen om zo echt te kunnen zorgen voor anderen zonder stress, overbelasting of jezelf weg te cijferen. Voorwaarden voor jezelf en jouw omgeving creëren om vervolgens meer ‘omzet’ te genereren, de ‘kosten’ te verlagen, procedures te versimpelen en sneller te kunnen anticiperen in een steeds sneller veranderende wereld.
 
Het goede nieuws? Jij hebt wel degelijk de talenten in huis om jouw (droom) baan tot een succes te maken. Jij wordt alleen gegijzeld door jouw eigen (beperkende) overtuigingen en daar aan gekoppeld gedrag, wat ooit misschien zinvol was. Je focust op zaken waar je geen volledige controle over hebt, in plaats van zaken waar je dat wel hebt.
 
Wij nemen je mee naar een nieuw bewustzijnsniveau, zodat je de wereld op een nieuwe manier kan bekijken. Door jou bewust te maken van jouw gedrag. Te laten begrijpen waar dit vandaan komt en te combineren met jouw natuurlijke talenten, kan jij daadwerkelijk zijn wie je bent. Hiermee kan jij de leider worden die niet harder werkt, maar vanuit balans het geheel overziet, effectief besluiten neemt en sturing kan geven. Hiermee reiken wij je jouw sleutel tot succes vanuit jou daadwerkelijke ‘zijn’ aan en kan je jouw “Om-zetgenerator” maken. Dat kan jij ook, mits je bereid jouw ‘waarheid’ onder ogen te komen en goed naar de ‘impact’ van jouw gedrag te kijken.

Duur programma: 3 x 2 dagen inclusief 1 overnachting per sessie - data: n.o.t.k.
Kosten: € 4.750,- exclusief BTW en inclusief verblijfkosten en materialen - in overleg ook intern.
Aantal deelnemers: maximaal 12 per programma, zodat iedereen voldoende ruimte en begeleiding krijgt bij zijn of haar proces.

Voor aanvang nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we gezamenlijk vast of hoe dit leiderschapsprogramma het beste bij jouw ontwikkeling past. 

Inschrijven

Neem gerust contact met ons op, indien je meer informatie wenst.

Trainers
Dit programma is gemaakt door 2 coaches (Jan van Halst en Cor-Jan Bruggeman) die allebei weten uit eigen ervaringen dat keihard werken je veel kan brengen, maar je betaald als persoon (en organisatie) een enorme prijs. Een prijs met een negatieve kosten-batenverhouding. Zij weten nu dat er een andere manier is om succesvol te zijn. Een manier waarin je zaken effectief kan om-zetten resulterend in ongekend succes.
         
Klik voor meer info over de trainers op hun naam.