Hoe komen wij samen in de kern van ons bestaan? Hoe verbindt jouw persoonlijke levensdoel met die van jouw bedrijf? Hoe verbindt je de intrinsieke motivatie van jouw medewerkers met jouw organisatie? Waar komt iemand zijn bed voor uit? Speciaal voor ondernemers hebben wij dit programma gemaakt. Bij ondernemers, voor ondernemers en door ondernemers.

Tijdens een mentaal transformatieproces werken wij samen aan bewustzijnsontwikkeling als onderdeel van leiderschaps- en organisatieontwikkeling. Er ligt een enorm groeipotentieel te wachten om geactiveerd te worden. Een potentieel dat verscholen ligt in het vergroten en verruimen van het bewustzijn en het trainen van verschillende bewustzijnsstaten. Durf jij als leider op ‘pauze' te drukken? Realiseer jij tijdens het digitale transformatieproces het 'echte' klantcontact. Begrijp jij de impact voor jouw medewerkers? Kan jij alles waarmaken wat je belooft?

De Purpose Boom helpt jou om het eerste fundament te leggen in lijn met jouw levensdoel en te verbinden met die van jouw medewerkers. De middelen en de methodes zijn inmiddels ruimschoots voorhanden, welkom in het tijdperk van bewustzijn. Wil jij als leider, ondernemer en mens het verschil maken in het tijdperk van transformatie, neem dan contact op voor meer informatie of schrijf je direct in.
 
Klik op de flyer om te downloaden.