Twijfel maakt meer dromen stuk dan mislukking ooit zal doen!

De kracht van onze gedachten is zo sterk dat ze in staat zijn onze 'waarheid' te realiseren en ons leven te bepalen. Zowel negatief als positief. De sleutel ligt bij jou. Jij bepaalt zelf wat er gaat gebeuren in jouw leven.

Wilt u de kracht van denkkracht beleven? Wilt u ervaren dat een collectief aan mensen slimmer is dan de slimste mens uit het collectief? Wat is de impact van onze emotionele oerbehoefte om erbij te willen horen? Wilt u zien hoe groepsdynamica werkt en welke gevolgen dit kan hebben voor uw kernwaarden?

Als 'directiefluisteraar' biedt Cor-Jan Bruggeman met activerende speeches en interactieve workshops zijn publiek inzicht in mentale modellen en hoe jij bepaalt hoe je zaken echt kunt controleren. Hij neemt je mee in de wetten van het Universum en hoe die kunnen bijdragen aan jouw geluk en welzijn. Hij laat zien hoe je positieve denkkracht simpel kunt gebruiken en daarmee jouw potentieel kan benutten om jouw dromen daadwerkelijk te verwezenlijken.

Op zoek naar een inspirerende keynote speaker, interactieve presentatie of workshop voor uw congres of evenement neem dan contact op.