We leven in een tijd van exponentiële verandering, een tijd waarin elk individu, bedrijfsleven, industrie en overheid worden beïnvloed door doorbraken in digitalisering, connectiviteit, kunstmatige intelligentie, biotechnologie en andere innovatieve technologieën. [Klaus Schwab, Chairman, World Economic Forum]

Dus hoe kunnen we ons voorbereiden? Wat gidst ons in deze complexe wereld wanneer wij en onze organisaties in transitie of in crisis verkeren of willen transformeren? Het is onze overtuiging dat juist dit de perfecte omstandigheden zijn waarin het leven ons uitnodigt om nieuwe richtingen te verkennen, zinvolle keuzes te maken. Maar hoe en op basis van wat?

Dit is een uitnodiging voor een impactvolle 2,5 dag met mensen zoals jij die intuïtief aanvoelen en wellicht een innerlijke stem horen, dat er een andere manier mogelijk is, maar worstelen met hoe, wat en waarom?

Gezamenlijk gaan we op een ontdekkingsreis om jouw Purpose te vinden, deze als 'bron' te ervaren en opnieuw te activeren; om betekenis te creëren en de basis van waaruit jij in onzekerheid kan leven en tegelijkertijd met vertrouwen kan handelen. We weten dat wanneer je opereert vanuit een staat van innerlijke rust & harmonie, buitengewone mogelijkheden zich bij jou aandienen - de juiste connecties en kansen, allianties en partners, ondersteuning en middelen kunnen in je leven komen. Je gaat de magie van Synchroniciteit ervaren.

Onze jarenlange ervaring heeft ons doen inzien dat alleen het vinden van Purpose niet voldoende is. In een psychologisch veilige omgeving (we geven dit de grootst mogelijke zorg) gaat de reis diep in op het vinden van jouw waarden - jouw (morele) kompas. Je visualiseert de toekomst die je wilt creëren waarbij professionele en persoonlijke dimensies van jouw leven met elkaar samenhangen. Je komt jouw barrières onder ogen - de gedragspatronen die je laten struikelen en je beletten om vanuit Purpose te leven. Je ontdekt de wortels van waaruit die barrières ontspringen. Door inzicht in wat je werkelijk inspireert maar ook wat je tegenhoudt kan je heel bewust een keuze maken. Hier komt alles dat is ontdekt, blootgelegd of opnieuw gevonden, samen in een persoonlijk actieplan.

Purposeful Personal Leadership (PPL) is een geïntegreerd proces waarbij je vertraagt, een helikopterview maakt en nadenkt over wie je bent geworden, waar je voor staat en hoe jij een verschil kan maken in de wereld en voor de wereld. Het is niet alleen een rationeel proces, maar een geïntegreerde ervaring waarbij je ruimte creëert om inzichten vanuit drie dimensies bewust te worden. Het is een actieve uitnodiging om jouw volle potentieel te activeren, het potentieel dat jou zo uniek maakt: jouw verbeelding, emotie en daadkracht.

Door begeleide zelfreflectie, dialoog zul je ...
  • positieve en beperkende gedragspatronen identificeren
  • je Purpose ontdekken, de unieke gave van jezelf voor de wereld
  • een inspirerend persoonlijk kompas creëren; een inspirerende verhaallijn rond jouw waarden, bedoeling en visie
  • grondig inzicht hebben in de bron van je beperkende overtuigingen en hoe je deze kan transformeren
  • een inspirerend en realistisch actieplan creëren voor implementatie

Om ervoor te zorgen dat je toe gerust bent om volledig aanwezig te zijn, wordt er een intakegesprek met je gevoerd. Na de bijeenkomst zijn er drie vervolggesprekken om je te ondersteunen bij het implementeren van je actieplan.

Geïnspireerd, nieuwsgierig? Wij vinden het prachtig wanneer je deelneemt!

Datum: N.o.t.k. - Start om 18:00 uur op dag 1 met Einde om 17:00 uur op dag 3

Investering:
€ 2.750,- exclusief BTW en inclusief Hotel, F&B en materialen

Voor meer informatie neem contact op. 

In samenwerking met de RedZebra Group