Waar kom jij je bed voor uit?

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Wat geeft ons de houvast om hier mee om te gaan? Organisaties zetten in op zingeving (‘the why’) en een hoger doel (‘purpose’) om klanten en medewerkers te binden. Een strakke oneliner over ‘het waarom’ en ‘waartoe’ van de organisatie bindt zowel klant als medewerker in hun behoefte aan betekenis. Bedrijven als Coca Cola, ING en Nike verkopen verkopen geluk, voorsprong en zelfoverstijging.

Wat is jouw uitdaging als ondernemer richting de toekomst? Hoe breng jij de juiste focus aan in jouw bedrijf? Waarom gaan wij elke dag weer samen vol energie aan de slag? De mogelijkheden zijn immens en te bereiken. Jij kan op een inspirerende manier duurzame groei realiseren in lijn met het ‘hogere’ doel en de intrinsieke motivatie van de mensen.

De Purpose Boom bouwt een fundament op basis van ’echt’ contact en menselijke processen. De middelen en methodes zijn eenvoudig, diepgaand en praktisch. Het hebben van een duidelijke purpose heeft tal van positieve effecten op traditionele stuurcijfers als meer productiviteit, meer winst, minder ziekteverzuim, minder bedrijfsongevallen en minder productiefouten. Het hebben van een 'hoger' doel en het verdienen van geld gaan hand in hand. Wil jij als leider en mens het verschil maken, neem dan contact op.
Het programma bestaat uit 4 dagdelen (gegeven in een periode van 3 maanden) inclusief materiaal, eten & drinken. De trainingen vinden plaats bij ondernemingen die hun Purpose ervaringen ook met jou zullen delen. Leren in de praktijk met jouw collega-ondernemers geeft jou bijzonder inzichten, inspireert en helpt jou het geleerde direct in de praktijk te brengen. Zo kan jij als leider, ondernemer en mens direct het verschil maken.

Deze organisaties gingen jouw voor:ABN AMRO - Group Audit
BTA van der Kolk
CarProf Tyrepoint
IU Group
Top Movers - Ter Haar Verhuizingen
Velpa

Reactie van deelnemer Sander Overduin (Operationeel Directeur IU Groep)
"Zeker een aanrader de training de Purposeboom. Veel aan gehad en direct toepasbaar binnen jouw organisatie. Ook mooi proces om tot de kern en purpose van de organisatie te komen. Juist nu!!"