Mijn naam is Sofie Varrewaere, West-Vlaamse in Nederland en als executive en personal coach actief over de hele wereld. Het is mijn missie om mensen met ambitie, op basis van een goede balans tussen hart en verstand, het succes, de vervulling en het geluk (terug) te laten vinden in hun carrière (of eigen onderneming) en leven. 

Als coach werk ik vooral 1 op 1. Thema’s die daarin vaak terugkomen zijn loopbaan en carrière, business en leiderschap. In grote mate persoonlijke leiderschapsefficiëntie op het vlak van communicatie, stakeholder management, delegeren, omgaan met of initiëren van verandering, impact, zelfvertrouwen, besluitvaardigheid, conflict management, etc. Vaak ben ik aangaande deze thema’s actief als objectief klankbord en neutrale doch provocatieve sparringpartner voor Directors, Country Managers, VP’s, SVP’s, EVP’s en CEO’s. Door de combi online en face-to-face werken, ben ik in de gelegenheid om intensief samen te werken met mensen over de hele wereld. Van Shanghai in de ochtend tot de VS in de avond.

De rode draad in mijn werk is ervoor te zorgen dat, zelfs op het hoogste niveau binnen een corporate omgeving, hart en verstand in balans zijn en een min of meer gelijkwaardige bijdrage leveren aan de te nemen beslissingen. Loopt iemand vast omdat deze te veel één kant op slaat, dan push ik mijn klant op een professionele manier de andere kant op. Ik zorg er te allen tijde voor dat mijn klant krijgt wat hij of zij nodig heeft om steeds opnieuw uit de comfortzone gehaald te worden en stappen te zetten richting het vooraf gedefinieerde doel.

Als men teveel blijft steken in analyse, ratio, en verstand, dan geef ik de gelegenheid om meer te gaan voelen. Als men vastloopt in teveel emotie dan zorg ik ervoor dat men met behulp van een duidelijk plan van aanpak weer grip krijgt op de uitdaging waar men voor staat. Ik heb vanuit ervaring en opleiding een zeer uitgebreide toolbox ter beschikking waaruit ik die zaken haal waarvan ik weet dat ze op dat moment het beste resultaat garanderen.

Ik ben pas succesvol als mijn klant dat is. Ik bied de nodige structuur, een veilige omgeving, een high-level provocatief klankbord en diverse tools. De rest is aan jou!

Samen met Cor-Jan Bruggeman van 3*C biedt ik het leiderschapsprogramma Purposeful Authentic Leadership®, Executive Coaching for (international) Leadership Teams, aan.

Kijk voor meer informatie op www.bigfish4.me.